Talotekniikkainsinööri (sähkö)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 13.8.2020 Hae viimeistään 30.8.2020

Haemme sähkötaustaista talotekniikkainsinööriä urakointiin pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Esimerkiksi rakentaessamme koteja Espoon Finnooseen vaalimme luonnon monimuotoisuutta, säilyttäen tärkeät suojelualueet. Finnoosta tavoitellaan kestävän kaupunkirakentamisen edelläkävijää. Koko alueen toteutusta ohjaavat kestävät ratkaisut aina kaavoituksesta energiankäyttöön ja rakennusmateriaaleihin. Sitoudummekin rakennusten energiatehokkuutta edistäviin toteutusratkaisuihin, joista yhtenä esimerkkinä on rakennusten energiankulutuksen mittaaminen.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikkainsinöörinä työskentelet sähköurakoinnissa liikerakentamisen sekä asuinkerrostalotuotannon uudis- ja saneerauskohteissa pääkaupunkiseudulla. Pidät Finnoossa sijaitsevan Espoon Reimarin sekä Sörnäisten K6 kaltaisiin projekteihin liittyvät langat käsissäsi aina projektikehitysvaiheesta kohteiden luovutukseen saakka: Toimit sähköasentajien esimiehenä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Tehtäviisi kuuluu myös teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu, projektihankinnat ja projektin toteutuksen tekninen ja taloudellinen valvonta. Omaperustaisissa asuin- ja toimitilahankkeissa pääset myös vaikuttamaan suunnitteluratkaisuihin ja tuotevalintoihin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Teemme talotekniikkayksikössämme töitä sekä omien asentajien voimin että projektinjohtourakointina. Sähköurakointitiimimme on mukana monessa mielenkiintoisessa hankkeessa pääkaupunkiseudulla, ja tämän tehtävän kautta pääset tiimisi kanssa mukaan näille. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja saada äänesi kuuluviin.

Mitä toivomme sinulta?

– aiempaa kokemusta tämänkaltaisista tehtävistä
– soveltuvaa koulutusta (esim. sähköinsinööri, DI)
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus erityisesti talotekniikkaurakoinnista, rakennuttamisesta tai työmaavalvojan tehtävistä. Myös urakkalaskennan osaaminen on hyödyksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa ja tuloshakuista tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.8.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Käsittelemme hakemukset ja olemme yhteydessä hakijoihin viimeistään syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Osastopäällikkö Simo Helskä (p. 0400 870 819, simo.helska@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Tavoitat Simon toimistotyöaikoina 24.-28.8. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: talotekniikka, sähkö, urakointi, projektinjohto, insinööri, rakentaminen, energia, automaatio, auditointi, testaus, rakennusautomaatio
Key words: engineer, project manager, electrical engineering, project management, MEP, building services engineering, project management, electrical contracting, HVAC contracting, auditing, commissioning, construction, building

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi