Talotekniikkainsinööri sähköurakointiin

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 27.9.2021 Hae viimeistään 17.10.2021

Haemme talotekniikkainsinööriä sähköurakointiin pääkaupunkiseudulle

Rakennamme esimerkiksi24-kerroksisen tornitalon Helsingin Vuosaareen. Hyperion -nimisen kohteen suunnittelussa on huomioitu vahvasti ympäristönäkökulmat, ja sen energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja ovat muun muassa katon ja julkisivun aurinkopaneelit.

Talotekniikkainsinöörinä vastaat nimettyjen kohteiden sähköurakoista erilaisilla asunto- ja toimitilarakentamiskohteilla pääkaupunkiseudulla. Vastaat sähkötöiden aikataulusta, resurssien hallinnasta ja tuloksesta. Huolehdit projektien teknisestä toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu, projektihankinnat sekä työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen. Toimit asentajien operatiivisena esimiehenä – luot edellytykset sille, että työt tulevat hoidetuksi sujuvasti ja laadukkaasti. Varmistat osaltasi projektien turvallisen toteutuksen yhdessä hankkeiden muiden talotekniikkainsinöörien ja -asiantuntijoiden kanssa.

Olemme mukana monessa mielenkiintoisessa hankkeessa pääkaupunkiseudulla, ja siten katsommekin ensimmäisen kohteesi yhdessä työsuhteesta sopiessamme. Teemme talotekniikkayksikössämme töitä sekä omien asentajien voimin että projektinjohtourakointina. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Osastopäällikkö Simo Helskä (p. 0400 870 819, simo.helska@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta sähköön liittyvistä projektitehtävistä, esimerkiksi urakoinnin, rakennuttamisen tai suunnittelun parista
  • soveltuvaa koulutusta (esim. sähköinsinööri, DI)
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi