Talotekniikkainsinööri sähköurakointiin

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 19.4.2021 Hae viimeistään 9.5.2021

Haemme talotekniikkainsinööriä sähköurakointiin pääkaupunkiseudulle

Talotekniikkainsinöörinä vastaat nimettyjen kohteiden sähköurakoista erilaisilla asunto- ja toimitilarakentamisen uudis- ja saneerausprojekteilla pääkaupunkiseudulla. Vastaat sähkötöiden aikataulusta, resurssien hallinnasta ja tuloksesta. Huolehdit projektien teknisestä toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailu, projektihankinnat sekä työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen. Toimit asentajien operatiivisena esimiehenä – luot edellytykset sille, että työt tulevat hoidetuksi sujuvasti ja laadukkaasti. Varmistat osaltasi projektien turvallisen ja laadukkaan toteutuksen yhdessä hankkeiden muiden talotekniikkainsinöörien ja -asiantuntijoiden kanssa.

Teemme talotekniikkayksikössämme töitä sekä omien asentajien voimin että projektinjohtourakointina. Rakennamme esimerkiksi 24-kerroksisen tornitalon Helsingin Vuosaareen. Hyperion -nimisen kohteen suunnittelussa on huomioitu vahvasti ympäristönäkökulmat, ja sen energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja ovat muun muassa katon ja julkisivun aurinkopaneelit. Ensimmäinen kohteesi on alustavien suunnitelmiemme mukaan Helsingin Hyperion, minkä lisäksi olemme mukana monessa mielenkiintoisessa hankkeessa pääkaupunkiseudulla, ja siten katsommekin kohteen yhdessä vielä työsuhteesta sopiessamme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta projektinhoitotehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. sähköinsinööri, DI)
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus talotekniikkaurakoinnista, rakennuttamisesta tai työmaavalvojan tehtävistä. Myös urakkalaskennan osaamisesta on etua, muttei se ole välttämättömyys.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa ja tuloshakuista tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.5.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Osastopäällikkö Simo Helskä (p. 0400 870 819, simo.helska@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi