Talotekniikkapäällikkö projektinjohtourakointiin

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2021 Hae viimeistään 27.7.2021

Haemme kokenutta talotekniikkapäällikköä projektinjohtourakointiin pääkaupunkiseudulle

Rakennamme esimerkiksi Länsimetron Kivenlahden asemaa, jonka laajuus vastaa keskisuuren kauppakeskuksen rakentamista. Olemme myös mukana rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokkaan Puistosairaalan peruskorjaushankkeessa. Uudistuva sairaalarakennus tarjoaa tekijöilleen mielenkiintoisia haasteita, esimerkiksi kokonaisvaltaisen tietomallien hyödyntämisen kautta.

Talotekniikkapäällikkönä työskentelet pääurakoitsijan kirjoilla monipuolisissa projektinjohtotehtävissä merkittävillä hankkeilla pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen kohteesi on Helsingissä sijaitseva Ruskeasuon raitiovaunuvarikko, jonka kehitysvaihe on juuri käynnistynyt ja toteutusvaiheen odotetaan käynnistyvän loppuvuodesta. Pidät projektin talotekniikkaan liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka: Kehitysvaiheessa ohjaat tate-suunnittelua ja haet parhaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja tulevaa toteutusvaihetta ajatellen. Arvioit suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta, varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja viet ne tuotantoon. Vertailet teknisiä toteutus- ja tuotevaihtoehtoja, vastaat talotekniikan aliurakoitsija valinnoista ja erillishankinnoista. Ohjaat urakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastaat kohteen toteutussuunnittelusta, aikataulu- ja kustannusvalvonnasta sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta talotekniikan osalta.

Edustat työsi kautta Skanskaa tilaajalle ja yhteistyökumppaneille. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden skanskalaisten kanssa ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Toimit työmaan talotekniikkatiimin esimiehenä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tulevaisuudessa haluamme hyödyntää osaamistasi myös muilla suurilla projekteillamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-/sähköinsinööri tai DI)
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • esimies- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus erityisesti tateurakoinnista, -suunnittelusta, -rakennuttamisesta ja/tai työmaavalvojan tehtävistä.

Tulosyksikön johtaja Mikko Lehto (p. 040 562 7539, mikko.lehto@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi