Talotekniikkapäällikkö projektinjohtourakointiin

Skanska
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 14.7.2021 Hae viimeistään 8.8.2021

Haemme kokenutta talotekniikkapäällikköä Ahveniston sairaala -hankkeelle Hämeenlinnaan

Talotekniikkapäällikkönä työskentelet monipuolisissa talotekniikan projektinjohtotehtävissä pääurakoitsijan kirjoilla osana allianssitiimiämme. Tuleva sairaala tulee koostumaan kolmesta rakennuksesta, ja tässä tehtävässä vastaat yhden rakennuksen taloteknisestä toteutuksesta.

Pidät talotekniikkaan liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka: Aluksi valmistelet ja teet hankintaa, ja hankkeen edetessä siirryt ohjaamaan toteutusta.

Ohjaat talotekniikka suunnittelua ja haet parhaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja tulevaa toteutusvaihetta ajatellen. Arvioit suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta, varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja viet ne tuotantoon. Vertailet teknisiä toteutus- ja tuotevaihtoehtoja, vastaat talotekniikan aliurakoitsija valinnoista ja erillishankinnoista. Ohjaat urakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastaat kohteen toteutussuunnittelusta, aikataulu- ja kustannusvalvonnasta sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta talotekniikan osalta.

Edustat työsi kautta Skanskaa tilaajalle, yhteistyökumppaneille ja käyttäjille. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden skanskalaisten kanssa ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tulevaisuudessa haluamme hyödyntää osaamistasi myös muilla suurilla projekteillamme.

Talotekniikkapäällikkö Jarmo Ruottinen (p. 0400 488 995, jarmo.ruottinen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-/sähköinsinööri tai DI)
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • esihenkilö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus erityisesti talotekniikkaurakoinnista, -suunnittelusta, -rakennuttamisesta ja/tai työmaavalvojan tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi