Talousjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 16.1.2019 Hae viimeistään 27.1.2019

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Haemme nyt
TALOUSJOHTAJAA

vastaamaan Peab Suomen talousasioista ja palveluyksikön toiminnoista. Palveluyksikön toiminnot sisältävät yhtiön talous-, laki-, IT- ja palkanlaskentapalvelut, talous- ja HR- järjestelmät sekä näihin liittyvän projektinhallinnan. Talousjohtajana tuet Suomen liiketoimintayksiköitä ja olet avainasemassa Peab Suomen johtoryhmässä.

Sinulla on soveltuva akateeminen tutkinto ja vähintään 5–10 vuoden työkokemus vastuullisista talousjohdon tehtävistä, mieluusti rakennus- tai kiinteistöalalta tai projektiliiketoiminnasta. Kokemuksen kiinteistökehityksestä ja yrityskaupoista katsomme eduksesi.

Sinulla on hyvät esimiestaidot ja olet tottunut johtamaan organisaation toimintoja siten, että ne palvelevat liiketoiminnan tarpeita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Sujuvan ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Hallitset hyvin erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentelyn.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, laajan toimenkuvan ja mahdollisuuden kehittää taitojasi johtavassa pohjoismaisessa rakennus- ja kiinteistöalan yrityksessä. Meillä olet mukana kehittämässä liiketoimintaamme edelleen ja pääset osaksi menestystarinaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040 822 7042 tai Marcus Jensén, puh. 040 551 7741.

Haemme nyt Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 27.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi , viite FI-13563.

Verkkosivuiltamme voit lukea, kuinka me toimimme kunnon rakentamisen puolesta.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi