Kokeile kuukausi maksutta

Tarkastusinsinöörejä ja lupainsinööri

Lohjan kaupunki
Sijainti Lohja
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2022 Hae viimeistään 27.10.2022

Lohjan kaupungin rakennusvalvonta hakee riveihinsä kahta (2) tarkastusinsinööriä vakituiseen virkaan ja lupainsinööriä määräaikaiseen virkaan 2024 loppuun saakka.

Olemme kymmenen hengen yksikkö, josta löytyy laaja-alaista osaamista. Pystymme erikoistumaan rakentamisen eri osa-alueille, työtehtävät ovat vaihtelevia ja asiakkuuksia on paljon. Lohjan rakennusvalvonnalla on käytössä sähköinen Lupapiste.fi-palvelu. Olemme mukana rakentamisen yhteisten Topten- käytäntöjen kehittämisessä.

Tarkastusinsinöörin tehtävänä on mm. vastaavien työnjohtajien hyväksyntä, rakennusvalvonnan katselmustoiminta ja rakentamisen työmaaohjaus, -valvonta ja ympäristön jatkuva valvonta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK), alempi vastaava tutkinto (rakennusinsinööri tai -arkkitehti) tai soveltuva rakennusalan teknikon tutkinto, sekä vähintään kolmen vuoden kokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen rakennesuunnitteluun tai rakennustyön suorittamiseen liittyvissä tehtävissä.

Lupainsinöörin tehtävään kuuluu rakentamisen ohjaus ja neuvonta, lupavalmistelu ja lupapäätökset delegointipäätöksen mukaisissa hankkeissa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK) tai alempi vastaava tutkinto (rakennusinsinööri tai -arkkitehti) ja riittävä työkokemus rakennussuunnitteluun tai rakennustyön suorittamiseen liittyvissä tehtävissä.

Molemmat tehtävät edellyttävät alan säännösten tuntemusta, kykyä suorittaa itsenäisiä ratkaisuja ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hyvät tietotekniset taidot ja työkokemus rakennusvalvonnasta katsotaan eduksi. Tehtävissä tarvitaan myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Lisäksi tarkastusinsinöörin virassa oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Molemmissa viroissa palkka on 3330,91 €/kk, TS:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut ovat viikolla 44-45.

Lisätietoja antaa:

johtava rakennustarkastaja Juha Heikkinen p. 044 374 1399, juha.heikkinen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lue lisää ja hae

Tarkastusinsinöörin tehtävää täältä >

Lupainsinöörit tehtävää täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.