Team Leader, Project Management

Newsec
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 15.5.2020 Hae viimeistään 1.6.2020

Oletko rakennuttamisen osaajana valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Tehtävään, jossa toimit rakennuttamistiimin vetäjänä ja vastaat sen asiakkuuksien sekä toiminnan kehittämisestä. Voisiko tässä olla sinulle oiva tilaisuus tarttua tilaisuuteen, joka ei ainoastaan haasta, vaan myös palkitsee sinut onnistumisestasi?

Rakennuttamisen liiketoimintamme on kasvanut ja tavoitteenamme on jatkaa kasvupolulla. Edeltäjäsi siirtyessä meillä uuteen tehtävään, tämä on tilaisuus sinulle tulla rakentamaan meille näköistäsi rakennuttamisen liiketoimintaa. Miltä kuulostaa?

Työ ja tavoitteet

Tehtävässäsi vastaat rakennuttamispalveluidemme johtamisesta, kehittämisestä ja myynnistä. Kasvatat ja kehität asiakkuuksiamme sekä varmistat asiakkaidemme erinomaiset kokemukset – tämä on työsi keskeinen tavoite. Tässä onnistut toimien jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoidemme, asiakasvastaaviemme ja kiinteistöpäälliköidemme kanssa. Rakennuttamisessa toimit tiiviisti asiakkaidemme kanssa, jolloin liiketoiminnallisten tavoitteidemme lisäksi sinua ohjaavat asiakkaidemme tavoitteet.

Koska olemme kasvava yksikkö, tärkeä osa työtäsi on omien toimintatapojemme ja palveluidemme kehittäminen sekä toimintamme tehostaminen ja prosessiemme yhtenäistäminen. Tämä kaikki auttaa sinua kasvutavoitteidemme saavuttamisessa. Tämä on myös se erityinen osa työtäsi, jossa esiin pääsee kykysi luoda ja rakentaa uutta.

Tiimisi odottaa sinusta sparraaja ja kumppania, joka mahdollistaa heidän onnistumisensa – ei kädestä pitäen vaan yhteistä suuntaa viitoittaen. Tähän osaan työtäsi liittyvät tavoitteiden asettaminen, johtaminen sekä seuranta ja raportointi. Joku voisi pitää näitä rutiinina mutta meille ne ovat tärkeitä, ensiluokkaista työntekijäkokemusta rakentavia seikkoja.

Miksi meille eli arkesi työkaverinamme

Meillä huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessamme ja liiketoiminnassamme. Ne eivät ole sanahelinää, ja siksi olemmekin yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Mitä muita syitä sinulla voisi olla tarttua tähän tilaisuuteen?

  1. Meillä pääset rakentamaan uutta. Pääset tuomaan panoksesi ja näkemyksesi yksikkömme toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Näet omien toimiesi vaikutuksen asiakastyytyväisyydessä, kasvumme toteutumisena ja tiimiläistesi onnistumisina. Tehtävää voisikin kuvailla näytön paikaksi tai ponnahduslaudaksi.
  2. Meillä tulet takuulla tekemään päätöksiä. Tämän vastuun rinnalla kulkee myös vapaus. Pääset määrittämään hyvin paljon itse omaa työnkuvaasi eli mitä, miten ja missä työsi teet. Yksin et toki kuitenkaan ole, vaan tukea ja apua saat kaikilta meiltä tulevilta työkavereiltasi ja esimieheltäsi sitä halutessasi.
  3. Pohjoismaiden suurimpana kiinteistöalan asiantuntijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia, omiin kiinnostuksen kohteisiisi pohjaavia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.
  4. Kanssamme työskentelet yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti.
  5. Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.

Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan panostamme henkilöstön hyvinvointiin, laadukkaaseen työhön ja asiakkaidemme palveluun. Kun tulet mukaan matkaamme, sinäkin menestyt!

Oletko etsimämme osaaja?

Tässä työssä on tärkeää, että sinulla on kokemusta rakennuttamisliiketoiminnasta tai sitä vastaavasta työstä. Sinulla on tällöin rakennusalan sopimusasiakirjatuntemusta sekä ymmärrys projektitaloudesta – sen euroista ja prosenteista. Kertynyt kokemuksesi auttaa sinua niin uusien toimintamallien rakentamisessa kuin aikataulu- ja kustannusraamihaasteiden ratkomisessa.

Tässä työssä onnistuminen edellyttää sinulta taitoa toimia erilaisten ihmisten kanssa. Yksin kun ei tässäkään työssä menesty. Oletkin innostava työkaveri ja vaikuttava kommunikoija. Uskallat haastaa vanhat toimintamallit sekä ratkaisut argumentoiden ja uusia vaihtoehtoja löytäen. Taidat suunnittelun lisäksi myös toimeenpanon eli saat asioita aikaan. Tinkimättä kuitenkaan asiakaslähtöisyydestä ja laadusta – ne kun ovat työskentelyäsi ohjaavia seikkoja.

Koulutustaustasi on DI, insinööri (amk) tai vastaava ja kommunikoinnin taidat myös englanniksi.

Tulisitko työkaveriksemme? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 1.6.2020 mennessä. Koska tavoitteenamme on saattaa tämä rekrytointi maaliin mahdollisimman pikaisesti, käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita etänä tai mahdollisuuksien mukaan Postitalolla jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen päivään työkaveriksemme hakemisessa.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tuleva esimiehesi Tuomo juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 22.5. klo 12:00-15:00 ja 28.5. klo 9:00-11:00 numerosta 050 566 7172. Voit myös laittaa sähköpostia tuomo.koikkalainen@newsec.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi