Tekninen asiantuntija

Realia Isännöinti
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.10.2020 Hae viimeistään 8.11.2020

Etsimme nyt Helsinkiin Valimotien toimistoomme joukkoamme vahvistamaan ammattitaitoista ja aktiivista

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Valimotien toimistomme on nykyaikainen ja moderni isännöintitoimisto, jossa työkavereinasi työskentelee runsas joukko isännöintialan ammattilaista: isännöitsijöitä, teknisiä asiantuntijoita, kiinteistösihteereitä ja asiakaspalveluneuvojia.

Tehtävässäsi vastaat asunto-osakeyhtiökohteiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta (tarkastuskäynnit ja raportointi). Työssäsi hoidat vaihtelevia hankkeita yksittäisistä katselmuksista laajojen hankkeiden koordinointiin, hankkeiden kilpailutuksista toteutuksen loppuun, tietenkin oman osaamisesi ja koulutuksesi mukaisesti. Kyky tuottaa kirjallista materiaalia selkeästi on etu. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden teknisten ja isännöitsijöiden kanssa ja palvelet asunto-osakeyhtiöitä Etelä-Suomen alueella, joten tarvitset työssäsi auton ja ajokortin.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen koulutus / tutkinto (esim. rakennusmestari, insinööri tai muu soveltuva). Eduksesi katsotaan asunto-osakeyhtiölain, rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennustekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa, selvittää ja johtaa joskus hyvinkin monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja. Arvostamme aiempaa työkokemusta kiinteistöalalta. Tuntemus korjausrakentamishankkeiden valvonnasta ja työmaakäytännöistä on eduksi. Käytössämme ovat mm. Kotopro-raportointiohjelma, Tampuuri sekä monipuoliset toimisto-ohjelmat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan. Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 8.11.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?94182002. Lisätietoja tehtävästä antaa PKS-alueen Teknisen palvelukeskuksen tiiminvetäjä Leena Jokela numerossa 0102281021 tai sähköpostitse leena.jokela@realia.fi.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana: www.realiaisannointi.fi/hae-mukaan-osaavaan-joukkoon

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi