Tekninen isännöitsijä

Päivämäärät Julkaistu 5.11.2018 Hae viimeistään 14.11.2018

Sweco Asiantuntijapalvelut on valtakunnallisesti merkittävä ja arvostettu korjausrakentamisalan palvelutuottaja. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi, korjausrakennesuunnittelu sekä Virtual Services -tietomallipalvelut.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsinkiin ammattitaitoista teknistä isännöitsijää

asiakkaidemme kiinteistöjen tekniseen ylläpitoon ja saneeraushankkeisiin. Teknisenä isännöitsijänä olet vastuussa nimettyjen asiakkaidemme projekteista yhteistyössä muun valvonta- ja suunnitteluorganisaatiomme kanssa. Tehtävänäsi on johtaa ja koordinoida toimeksiantoja ja toimia itse rakennustöiden valvojana. Vastuullasi voi olla samaan aikaan useita muutostöitä tai projekteja yksinkertaisista aina vaativiin kokonaisuuksiin asti, joissa toimit taloyhtiöiden teknisenä asiantuntijana.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin, rakennusmestarin tai teknisen isännöitsijän koulutus ja sinulla on aiempaa työkokemusta teknisen isännöitsijän tehtävästä. Olet työskennellyt taloyhtiöiden kanssa ja ymmärrät taloyhtiöiden päätöksentekoprosessin. Työskentelytapasi on itsenäinen, mutta osaat toimia myös osana tiimiä. Olet tarkka ja järjestelmällinen ja osaat raportoida sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Et hätkähdä aikataulupaineiden ja tiukkojenkaan vaatimusten edessä, vaan ratkaiset tilanteet positiivisella asenteella ja joustavasti. Olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Perttilahti, puh. 040 6719975 tai ville.perttilahti@sweco.fi. Soittoajat ovat 8.11. ja 9.11. klo 13-14.

Hakuaika päättyy 14.11.2018. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tästä >
Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi