Tekninen isännöitsijä

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu
Sijainti Kerava
Päivämäärät Julkaistu 23.10.2020 Hae viimeistään 2.11.2020

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu on Keravan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Hallinnoimme 50 kiinteistöä, asuntoja on yli 1600 kappaletta. Lisätietoja www.nikkarinkruunu.fi

Teknisenä isännöitsijänä tehtäviisi kuuluu kiinteistö- ja asuntotarkastukset, energian ja kunnossapidon hallinta, korjausten toteuttaminen, kilpailuttaminen ja valvonta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, sekä ajokorttia. Omaat myös hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla motivoitunut ja haasteita pelkäämätön asenne. Valitulla työntekijällä tulee olla hyvät yhteistyötaidot, sillä tehtävä sisältää työskentelyä eri sidosryhmien kanssa. Itsenäinen ja ahkera työskentelyote, paineen-sieto ja organisointikykyä- ja halua sekä ajokortti.

Toivomme, että Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus esim. AMK tai vastaava sekä rakennusteknistä osaamista. Aiempi kokemus vastaavista töistä, Hilman ja Tampuuri-kiinteistöhallinto-ohjelman käytöstä on eduksi.

Varmistat, että Nikkarinkruunun tekniset toiminnot sekä palvelut ovat laadukkaita ja ammattitaitoisia. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi asiakastyytyväisyytemme ja asukasyhteistyön edelleen kehittäminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän hyvin hoidetussa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintoja. Toivottavasti olet myös innostunut kehittämään osaamistasi alakohtaisella koulutuksella, johon kannustamme.

Työyhteisömme on lämminhenkinen ja innostava, työympäristö viihtyisä ja kollegasi asiantuntevia. Toimipisteemme sijaitsee Keravan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Toni Ahlfors 28.10.2020klo 13-14 välisenä aikana, puhelin 040 318 2439.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi