Tekninen isännöitsijä, työmaavalvoja

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 28.1.2021 Hae viimeistään 22.2.2021

Onko sinulla rakennusalan koulutus ja työkokemusta sekä taitoa toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen teknistä isännöitsijää / rakennushankkeen valvojaa Porvoon kaupungin toimitilajohtoon.

Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia.

Porvoon kaupungin toimitilajohto hakee teknistä isännöitsijää, työmaavalvojaa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Teknisen isännöitsijän/rakennushankkeen valvojan toimi sijoittuu suoraan konserninjohdon alaisuudessa toimivaan toimitilajohtoon. Yksikössä työskentelee 14 henkilöä. Toimitilajohto vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 250 000 krsm2. Talonrakennuksen investointien ja peruskorjausten arvo on vuositasolla 15-20 milj. €.

Tehtäväkuvaus:

Tehtäviisi kuuluvat kaupungin toimitilojen ylläpito, vuosikorjausten ja akuuttien korjausten teettäminen, peruskorjausten valvonta sekä muita rakennuttamistehtäviä. Vastuullasi on sinulle nimettyjen kiinteistöjen isännöintiin ja ylläpitoon, PTS:n ja energiansäästöön liittyvät tehtävät. Lisäksi vastuullasi on pienehköjä korjausurakoita, rakentamisen valmistelusta aina takuutarkastusten teettämiseen saakka. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet projektipäälliköt, talotekniikan valvojat sekä koko yksikön tuki. Tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy valittavan henkilön kokemuksen sekä toiveiden mukaan.

Etsimämme henkilö on:

Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi alempaa korkeakoulututkintoa (Rkm, Ins) vastaava koulutus, sekä riittävä kokemus alalta. Arvostamme työmaakokemusta, teknisen isännöitsijän kokemusta ja aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Vahva projektiosaaminen sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.2.2021 klo 15 mennessä alla olevan linkin kautta,

Tekninen isännöitsijä, työmaavalvoja – Porvoon kaupunki – Kuntarekry

Lisätietoja antavat ylläpitopäällikkö Janne Hyvönen puh. 040 570 2597 ja toimitilajohtaja Mikko Silvast puh. 040 825 1570.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi