Tekninen johtaja

Päivämäärät Julkaistu 28.10.2019 Hae viimeistään 13.11.2019

Helsingin visiona on olla maailman toimivin kaupunki. Näin se luo parhaat urbaanin elämän edellytykset asukkailleen ja vierailijoille. Kaupungin perustehtävä on järjestää asukkailleen laadukkaita palveluja ja luoda edellytyksiä virikkeelliselle ja hauskalle elämälle. Toimiva kaupunki näkyy konkreettisina tekoina, valintoina ja arkea helpottavina asioina ihmisten jokapäiväisessä elämässä.

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, katujen ja puistojen ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tekninen johtaja

Teknisenä johtajana vastaat rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuden strategisesta ohjauksesta sekä suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittämisestä ja ylläpidosta. Vastuullasi on organisaatiosi henkilöstön johtaminen ja toimintakulttuurin kehittäminen kaupungin ja toimialan yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Kaupungin kiinteistöomaisuus on merkittävä varallisuuserä, jota on hoidettava hyvin. Roolissasi vastaat myös kaupungin kiinteistöstrategian tavoitteiden ja toimenpiteiden toteuttamisesta sekä omistajapolitiikan ohjauksesta.

Sinulla on kokemusta suurehkon tai laaja-alaisen asiantuntijaorganisaation onnistuneesta johtamisesta ja vastuullesi kuuluvan palvelukokonaisuuden tehtäväkentästä. Pidämme tärkeänä, että sinulla on myös näkemystä alaan laajemmin sekä vahva tuntuma elinkeino- ja asuntopolitiikan kysymyksiin. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja toimialan sisäiseen yhteistyöhön ja työskentelyyn kaupungin ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden kanssa, sekä kykyä toimia vaikuttavasti sisäisissä ja ulkoisissa verkostoissa. Teet yhteistyötä muun muassa elinkeinoelämän vaikuttajien, valtion ja metropolialueen kuntien kanssa strategisten hankkeiden edistämiseksi ja alan kehittämiseksi. Tekninen johtaja raportoi kaupunkiympäristön toimialajohtajalle ja on toimialan johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus johtamistehtävistä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi luemme kokemuksen muutosten läpiviemisestä ja organisaation kehittämisestä.

Tarjoamme harvinaisen näköalan ja mahdollisuuden osallistua nopeasti kasvavan ja kansainvälistyvän kaupunkimme kehittämiseen. Tukenasi vaativassa tehtävässä ovat palvelukokonaisuuden noin 450 erityisosaajaa ja muut kollegasi kaupunkiympäristön toimialalla. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Virasta maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin käytössä olevan johdon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 24 mukaisesti. Kokonaispalkka on 9401,36 euroa kuukaudessa. Lisätietoja palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 13.11.2019 klo 16.00. Jätä hakemuksesi ensisijaisesti kaupungin rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain KYMP-02-9-19 johtaa suoraan ilmoitukseen. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen:

Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11–13.). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain. Hakemukset ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 1.11. klo 13-15 yksikön päällikkö Reetta Putkonen,
p. 050 68633 ja pe 8.11. klo 14-16 toimialajohtaja Mikko Aho, p. 050 350 2265.

 

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi