Kokeile kuukausi maksutta

Tekninen johtaja

Vihdin kunta
Sijainti Vihti
Päivämäärät Julkaistu 14.12.2022 Hae viimeistään 9.1.2022
Teknisen johtajan eläköityessä haemme sinua

TEKNINEN JOHTAJA

vahvistamaan kunnan elinvoimaisuutta ja johtamaan kunnan infra- ja tukipalvelukeskusta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä toimialan tuntemus sekä kokemusta vastuullisista johtamistehtävistä.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi vahvaa kehittämisotetta ja verkosto-osaamista. Julkishallinnon kokemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta talousjohtamisen ja projektijohtamisen kokemusta sekä hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Teknisenä johtajana vastaat kunnan infra- ja tukipalveluista. Keskuksen toimialaan kuuluvat tilapalvelut, kunnallistekniikka, vesilaitos ja ateria- ja puhdistuspalvelut. Kunnan investointien valmistelu ja johtaminen on yksi keskeisistä tehtävistäsi. Henkilökuntaa keskuksessa on noin 200. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit esittelijänä kunnan elinvoimalautakunnassa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtäväkentän sekä hyvän työyhteisön sijainniltaan maamme vetovoimaisimmalla alueella.
Tulevaisuuden kuntaa tehdään nyt!

Lisätietoja

Toivomme, että voisit aloittaa työssä 3.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakemuksesi voit lähettää 9.1.2023 klo 14.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Haastatteluihin valittaviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestämme haastattelut erikseen sovittavana aikana viikoilla 3 ja 4.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat