Tekninen tarkastaja

Pohjola Vakuutus Oy
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2020 Hae viimeistään 3.9.2020

Haemme Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauspalveluihin teknistä tarkastajaa Ouluun vakituiseen työsuhteeseen.

TEKNINEN TARKASTAJA, Pohjola Vakuutus, Oulu

Teknisenä tarkastajana neuvot asiakkaita rakennusvahinkojen hoidossa, käsittelet vahinkoja ja teet korvauspäätöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tehtävänäsi on varmistaa, että yhden yhteydenoton periaate toteutuu, ja että asiakas on tietoinen vahingon hoidon etenemisestä koko prosessin ajan. Toimintaasi ohjaavat tehokkuuden, laadun ja asiakastyytyväisyyden kulmakivet, ja varmistat omalta osaltasi vahinkomenon hallinnan toteutumisen. Edistät osaamisesi kautta systemaattista lähestymistapaa ja tuot rakennusteknisen osaamisesi koko tiimin ja heimon käyttöön.

Oletko hakemamme osaaja?

Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri ja sinulle on jo kertynyt laaja-alaista kokemusta rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta. Kokemuksen vakuutusalalta katsomme eduksi, mutta se ei ole edellytys, olemme valmiita perehdyttämään sinut alalle. Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen ajoittaisesta hektisestä työtilanteesta riippumatta. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja työskentelet itsenäisesti sekä vastuullisesti samalla toimien mielelläsi osana tiimiä. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti, vaikka ratkot toisinaan haastaviakin tilanteita. Lisäksi haluamme jatkossakin varmistaa, että asiakkaillamme ja kumppaneillamme on mahdollisuus asioida kanssamme myös ruotsiksi ja etsimmekin nyt tiimimme kaksikielistä osaajaa, joka hallitsee sujuvasti sekä ruotsin että suomen kielen. Englannin kielen hallinnan katsomme eduksi.

Mitä sinulla on lupa odottaa meiltä?

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa vahvoja ammattilaisia, ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen, ja pääset aidosti vaikuttamaan oman osaamisesi syventämiseen. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi.

Saat käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, kuten henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut, kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää!

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopivat tähän tehtävään ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 3.9.2020 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä, olethan yhteydessä Kari Kestiin p. 0400 533 052 tai kari.kesti(a)pohjola.fi.

OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin – me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi