Tekninen tarkastaja

Pohjola Vakuutus Oy
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 6.8.2021 Hae viimeistään 23.8.2021

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauspalveluihin teknisiä tarkastajia Ouluun vakituiseen työsuhteeseen.

TEKNINEN TARKASTAJA, Pohjola Vakuutus, Oulu

Teknisenä tarkastajana neuvot asiakkaitamme rakennusvahinkojen hoidossa, käsittelet vahinkoja ja teet korvauspäätöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tehtävänäsi on varmistaa, että yhden yhteydenoton periaate toteutuu, ja että asiakas on tietoinen vahingon hoidon etenemisestä koko prosessin ajan. Toimintaasi ohjaavat niin tehokkuuden, laadun kuin asiakastyytyväisyyden kulmakivet. Varmistat omalta osaltasi vahinkomenon hallinnan toteutumisen ja tuot rakennusteknisen osaamisesi koko tiimin ja heimon käyttöön.

Oletko hakemamme osaaja?

Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri tai mestari ja sinulle on jo kertynyt laaja-alaista kokemusta rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta. Kokemuksen vakuutusalalta katsomme eduksi, mutta se ei ole edellytys, sillä olemme valmiita perehdyttämään sinut alalle. Arvostamme erinomaisia neuvottelu- sekä vuorovaikutustaitoja sekä rauhallista ja ratkaisukeskeistä lähestymistä toisinaan haastavissakin asiakaskohtaamisissa. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja työskentelet itsenäisesti sekä vastuullisesti samalla toimien mielelläsi osana tiimiä.

Miksi meille kannattaa hakea?

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa vahinkovakuutusta, jossa draiverina on jatkuva, asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen. Tiivis yhteisömme koostuu työstään innostuneista, jatkuvasti omaa osaamistaan päivittävistä ammattilaisista, jotka ovat aina valmiita sparraamaan ja jakamaan tietämystään – ja tätä samaa odotamme myös tiimimme uusilta tulokkailta. Takaamme myös, ettei yksikään päivä ole samanlainen ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön ja sen järjestämiseen.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää 23.8.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Kuulemme mielellämme hakemuskirjeessäsi, mikä sinua motivoi hakemaan tätä tehtävää. Tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Operations Lead Tiina Hautajärveen, tavoitat hänet numerosta 050 365 0884 arkisin klo 9 ja 15 välillä.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan vakuutussääntelyn edellyttämä hyvämaineisuus sekä luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi