Tietopalvelusihteeri

Päivämäärät Julkaistu 11.9.2018 Hae viimeistään 28.9.2018
Tule TIETOPALVELUSIHTEERIKSI toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan Lahden kaupungin kaupunkiympäristön rakennusvalvontaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus – ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Tietopalvelusihteeri työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Tietopalvelusihteerinä työskentelet Lahden kaupungin ja Kärkölän (vuoden 2018 loppuun) rakennusvalvonnan rakennuslupiin liittyvässä tietopalvelussa. Vastaat keskeneräisten rakennusten rekisterin ylläpidosta, asiakaspalvelusta ja arkistointiin liittyvistä tehtävistä (sähköinen- ja paperiarkisto). Olet Arska-palvelun Lahden kaupungin tarjoama rakennuspiirustusten myyntipalvelu) yhteyshenkilö. Palvelun sisällöstä vastaa Lahden rakennusvalvonta, palvelua ylläpitää Sito. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tilastointi ja raportointia sekä vastuualueen asioista tiedottamista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. merkonomi). Tietopalvelusihteeriksi valittavalta toivomme työtä pelkäämätöntä ja aktiivista asennetta sekä rohkeutta tarttua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, työssä käytettävien ohjelmistojen hyvää hallintaa, tarkkuutta, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen ilmaisutaitoa.
Arvostamme asiakaspalvelu – ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää alueen paikallistuntemusta, hallinnollista osaamista, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 2.227,50 €/kk. Lisäksi maksetaan mahdolliset työkokemuslisät.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 28.9.2018 klo 15.00 mennessä.

Yhteystiedot

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi
Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi