Tiimipäällikkö, alueidenkäyttö ja -valvonta

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 25.9.2021 Hae viimeistään 11.10.2021

Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät kaupunkiympäristön toimialalla?

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen
tiimipäällikköä
kaupunkiympäristön alueiden käyttö ja -valvonta -yksikön alueidenkäyttötiimiin.

Alueidenkäyttötiimin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat yleisten alueiden tilapäinen vuokrasopimusten laadinta, kunnossapitolain mukaisten katu- ja puistoalueilla tehtävien töiden ilmoitusten käsittely sekä tilapäisten liikenteenohjaussuunnitelmien hyväksyntä. Alueidenkäyttö sopii myös pysyvien rakenteiden sijoittamisesta kadulle tai muulle yleiselle alueelle (kuten esim. sähkö, telekaapeli, vesi ja viemäri).

Keskeisimmät tehtäväsi ovat toimia tiimipäällikkönä ja lähiesihenkilönä noin viidelletoista asiantuntijalle sekä suunnitella, seurata ja valvoa johtamasi tiimin toimintaa sekä vastata sen tuloksellisuuden ja tavoitteiden saavuttamisesta. Vastuullasi on myös tiimiin ohjaus sekä suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittäminen ja ylläpito. Tehtäviisi kuuluu myös päätöksenteko tapahtuma-alueiden vuokraamiseen ja muuhun tilapäiseen maanvuokraukseen liittyen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää laajojen asiakokonaisuuksien hahmottamista ja uuden, ajantasaisen tiedon hankkimista sekä itsenäistä harkintaa voimassa olevien säännösten ja ohjeiden tulkinnassa, soveltamisessa sekä palvelujärjestelmien kehittämisessä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä yhteistyö- ja verkottumistaitoja sekä kannustavaa ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin. Olet tiimipelaaja, joka näkee henkilöstön ja asiantuntijuuden keskeisenä voimavarana esihenkilötyössä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Heräsikö kiinnostuksesi? Tutustu tarkemmin tehtäväkuvaukseen ja hae paikkaa helsinkirekry.fi kautta 11.10.2021 klo 16.00 mennessä.
Työavain KYMP-03-59-21, ohjaa suoraan tehtävään.

Lisätietoja antavat
yksikön päällikkö Antti Mäkinen antti.makinen@hel.fi tai p. 09 310 39748
asukas- ja yrityspalvelupäällikkö Mirka Saarholma, mirka.saarholma@hel.fi tai p. 09 310 15284

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi