Tilaustyöyksikön päällikkö

Päivämäärät Julkaistu 16.9.2019 Hae viimeistään 29.9.2019

Haemme vesihuollon verkko-osastolle

 TILAUSTYÖYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

 Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston teknisestä elinkaaren hallinnasta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta uusiin ja saneerauskohteisiin sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Tilaustyöyksikön päällikkö vastaa vesihuoltoverkostojen ja hulevesiverkostojen liitostöiden tekemisestä sekä vanhojen liittymien saneerauksien uusinnoista kaikkien verkostojen synergiat hyödyntäen. Vastuullesi kuuluvat vesimittarihuolto, vesimittareiden elinkaarenhallinta sekä asiakkaiden laskutusperusteiden oikeellisuudesta vastaaminen. Tehtäväsi on osa laajaa vesihuoltoverkoston hallinnan kokonaisuutta, jonka muut osakokonaisuudet muodostuvat verkko-osaston muiden yksiköiden tehtävistä. Asiakaspalvelunäkökulman ja -kokemuksen integrointi kaikkiin yksikön prosesseihin on oleellista.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme analyyttista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä englannin kielen taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita kokonaisuuksia ja prosesseja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Kia Aksela puh. 040 051 4219, kia.aksela(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 29.9.2019.

Hae tehtävää:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?03823c74

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi