Kokeile kuukausi maksutta

Toimipisteen esihenkilö Konevuokraukselle Kuopioon

Skanska
Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 15.2.2022 Hae viimeistään 13.3.2022

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen esihenkilöä Kuopioon

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Toimipisteen esihenkilönä johdat Kuopion konevuokraamon toimintaa ja huolehdit arjen sujuvuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen sekä myyntiä että asiakaspalvelua, varmistaen toiminnan kannattavuuden. Vastuullasi on toimipisteen kalustonvuokraus kokonaisuudessaan, sisältäen sen hallinnan ja kunnossapidon. Olet erinomainen esihenkilö noin 5 henkiselle tiimillesi. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Aluepäällikkö Mikko Räisänen (p. 050-575 4106, mikko.raisanen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa teknillistä koulutusta- tai kokemuksen kautta kerrytettyä, riittävää valmiutta menestyä tässä tehtävässä
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Olet valmis tarvittaessa matkustamaan lähialueille, sillä osaamisellesi ja markkinatuntemuksellesi on käyttöä myös oman toimipisteen- ja paikkakunnan ulkopuolella.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.3.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa jättää hakemuksesi mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi