Toimipisteen esihenkilö

Skanska
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 27.9.2021 Hae viimeistään 24.10.2021

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen esihenkilöä uudelle Vantaan Petikon toimipisteelle.

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Toimipisteen esihenkilönä johdat Vantaan Petikon konevuokraamon toimintaa ja huolehdit arjen sujuvuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen sekä myyntiä että asiakaspalvelua ja varmistaen toiminnan kannattavuuden. Vastuullasi on toimipisteen kalustonvuokraus kokonaisuudessaan, sisältäen sen hallinnan ja kunnossapidon. Olet erinomainen esihenkilö noin neljä henkiselle tiimillesi. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Aluepäällikkö Kyösti Sandell (p.046 922 9540, kyosti.sandell@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Kyöstin parhaiten viikkolla 40 ja 41. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen) ja/tai kokemuksen kautta kerrytettyä, riittävää valmiutta menestyä tässä tehtävässä
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa! Lähetä hakemus palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä.

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi