Toimipisteen työnjohtaja (Konevuokraus, Oulu)

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 28.5.2021 Hae viimeistään 13.6.2021

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen työnjohtajaa Ouluun

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Mitä pääset tekemään?

Toimipisteen työnjohtajana suunnittelet ja järjestät Oulun konevuokraamon työt. Vastuullasi on toimipisteen kaluston hallinta ja kunnossapito sekä niihin liittyvä asiakaspalvelu. Huolehdit, että kalusto siirretään ja asennetaan tilauksen mukaisesti. Pidät asiakkaan työnjohtoon yhteyttä sen koordinoimiseksi, että asennustyöt ovat huomioituna työmaan toiminnassa, ja osallistut asennustöihin ja vikakorjauksiin. Toimit toimipisteen työntekijöiden operatiivisena esihenkilönä, ja varmistat että tiimillä on edellytykset tehdä työnsä hyvin. Aikataulutat ja teet tehtäväsuunnitelmat sen perusteella, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Osana työtäsi toimit myös toimipisteen esihenkilön tuuraajana.

Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta ja riittävää teknistä valmiutta
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana nuorekasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.6.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Aluepäällikkö Mikko Räisänen (p. 050 5754106, mikko.raisanen@skanska.fi) ja Toimipisteen esimies Aulis Koivula (p. 050 4780384, aulis.koivula@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: sales, construction, building, equipment, machinery

 

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi