Kokeile kuukausi maksutta

Toimistoarkkitehti

Kotkan kaupunki
Sijainti Kotka
Päivämäärät Julkaistu 5.1.2023 Hae viimeistään 23.1.2023

Tervetuloa työskentelemään merikaupunki Kotkaan! Asiantuntijatiimissämme on nyt avoinna toimistoarkkitehdin tehtävä.

Kotkan kaupunki hakee teknisten palveluiden rakennussuunnitteluun arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia vakinaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävänä on peruskorjaus- ja kunnostuskohteiden arkkitehtisuunnitelmien laatiminen talonrakennuskohteisiin, kaupungin omistamien rakennusten mallintaminen sekä piirustusarkiston ylläpito.

Tehtävien hoito edellyttää tietotekniikan ja CAD/ArchiCAD -suunnittelun hallintaa sekä hyviä tiimityötaitoja. Valittavalta edellytetään yliopistossa tai teknisessä korkeakoulussa suoritettua arkkitehdin tutkintoa, tai ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettua talonrakennuslinjan rakennusarkkitehdin tutkintoa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta suunnittelusta. Kokemus sisäilmakorjausten suunnittelusta sekä hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito katsotaan eduksi. Haastatteluun valituille tehdään soveltuvuustesti.

Tehtävään valittu saa käyttöönsä ensiluokkaiset työvälineet ja ajantasaiset ohjelmistot. Osan viikosta voi työskennellä etänä. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja Kotkan kaupunki haluaa huolehtia ja ylläpitää sitä tarjoamalla jatkuvasti mahdollisuuksia opiskeluun ja lisäkoulutukseen. Kotkan kaupungin henkilöstökortilla voi lounastaa edullisesti lukuisissa alueen ravintoloissa. Sillä saa myös erilaisia etuja monista yrityksistä ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Kotkan kaupungin arvot, reiluus, rohkeus ja rakkaus, ovat meille tärkeitä ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Työpisteesi sijaitsee kauppatorin kupeessa Stellan talossa osoitteessa Kauppakatu 3, kauniilla Kotkansaarella, Suomenlahden saaristossa.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen perusteella. Tehtäväkohtainen palkka on 3517,37 €/kk. Ammattialalisä (max. 8 %) määräytyy työkokemuksen perusteella.

Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme täältä > . Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginarkkitehti Leila Hietala, puh. 040 530 4254 tai leila.hietala @ kotka.fi.

Hakuaika päättyy 23.1.2023 klo 15.00.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat