Kokeile kuukausi maksutta

Toimitilapäällikkö

Vantaan kaupunki
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 8.11.2023 Hae viimeistään 27.11.2023

Haemme Vantaalle toimitilapäällikköä johtamaan ja kehittämään kaupungin toimitilojen hallintaa pitkäjänteisesti.

Olemme vuokranneet Vantaan kaupungin palvelujen järjestämistä varten toimitiloja noin 300 000 m2 ja olemme näin ollen yksi Suomen merkittävimmistä toimitilojen ulkoa vuokraajista. Vantaan kaupungin omistuksessa on tekniseltä arvoltaan noin 1,2 miljardin euron rakennuskanta. Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, nopeasti kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintaa kehitetään aktiivisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Toimitilapäällikkönä vastaat tilahallinnan tiimin johtamisesta ja kehittämisestä. Tiimiin kuuluu lisäksesi 11 asiantuntijaa. Vastaat myös asiakastoimialojen tila- ja palvelutarpeiden ohjauksesta, toimitilojen hankinnasta ja ulkoa vuokrauksesta kaupungin järjestämille palveluille sekä operatiivisesta kiinteistöjohtamisesta (mm. kaupungin käytöstä poistettavien asuntojen ja toimitilojen purkujen, myyntien ja ostojen koordinoinnista).

Tehtäviisi kuuluvat myös kiinteistöjen käyttötalouden suunnittelu, talousarvion valmistelu ja seuranta, kiinteistönpidon palveluhankintojen johtaminen, tilahallinnan asiakkuuksien hoito ja osallistuminen kaupungin strategisten tavoitteiden toteuttamiseen, jotka edellyttävät laaja-alaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Tervehdys tulevalta esihenkilöltäsi:

Esihenkilösi kiinteistökehityspäällikkö Tomi Henriksson toivoo löytävänsä tilahallinnan vetäjäksi yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen henkilön, joka johtaa valmentavalla otteella, kuuntelee ja kannustaa työkavereitaan ja kykenee myös itsenäiseen päätöksentekoon.

”Tilahallinnan kehittäminen pitkäjänteisesti on yhteinen tavoitteemme, jota edistämme laajalla verkostoyhteistyöllä eri toimijoiden kanssa. Et ole työssäsi yksin. Vantaalla on tehokas ja matala organisaatio, mutkaton työilmapiiri ja pääset työsi kautta todella vaikuttamaan tärkeisiin asioihin. Ympäriltäsi löydät rohkeita ja rentoja tilahallinnan, maankäytön ja asumisen ammattilaisia, jotka etsivät ratkaisuja yli organisaatiorajojen yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Mikäli sinulla on jo kokemusta toimitilojen vuokraukseen, myyntiin ja hallinnointiin liittyvistä tehtävistä sekä esihenkilönä toimimisesta etkä pelkää uusia haasteita, liity joukkoomme.”

Vantaalla viihdyt varmasti

Vantaa on metropolialueen kaupunki, josta löytyy rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja kehittää toimintaa. Meillä on mukavaa tehdä töitä, mutta myös arjen pyörittäminen sen rinnalla on meille tärkeää. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa, Asematie 10 A, hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulitpa töihin sitten mistä päin tahansa. Junilla, busseilla ja autolla pääset sujuvasti töihin eikä lentokenttäkään ole kaukana. Etätyö onnistuu myös tarvittaessa joustavasti.

Tarjoamme julkisen liikenteen työmatkaseteleitä työntekijöillemme ja lisäksi saat alennuksia mm. kaupungin liikuntapalveluista ja yhteistyökumppaneidemme palveluista.

Vantaan kaupungilla työskentelee lähes 7 500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville. Kiinteistöhallinta ja asuminen palveluyksikkö on osa kaupunkiympäristön toimialaa, ja sen tehtävänä on kaupungin maa- ja asuntopolitiikan hoitaminen, asumisen viranomaistehtävät, maanhankinta ja maanluovutus, kiinteistökehitys, asuntovuokraus ja toimitilojen hallinta ja vuokraus sekä näihin liittyvistä asiakkuuksista vastaaminen.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • avoimen työilmapiirin
  • mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Tule mukaan mukavaan ja osaavaan joukkoomme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava alempi tutkinto ja hyvä perehtyneisyys toimialalla, käytännössä saavutettu johtamiskokemus sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 5191,36 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Tomi Henriksson, kiinteistökehityspäällikkö
p. 050 318 0992
tomi.henriksson@vantaa.fi

Tavoitettavissa puhelimitse:

– pe  10.11., 14.00-16.00
– ma 13.11., 14.00-16.00
– ma 20.11., 12.00-14.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta täältä >. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 27.11.2023 klo 16:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat