Toimitusjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 7.4.2019

Asiakkaamme Maarakennus T. Haavisto on tunnettu ja hyvämaineinen, 50 vuoden kokemuksen alalta omaava perheyritys. Yrityksen kohteita ovat mm. monipuoliset maanrakennustyöt, koneperustukset, teollisuuslattiat, louhinta- ja piikkaustyöt sekä purku- ja saneerauspurkutyöt. Toimitilat sijaitsevat Kangasalan Aseman teollisuusalueella ja yrityksen liikevaihto on n. 7 milj. €. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat yhdessä hyvän ja laadukkaan työnjäljen.

Haemme nyt Maarakennus T. Haavisto Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaamme liiketoiminnasta kokonaisvaltaisella otteella yhdessä hallituksen puheenjohtajan kanssa. Vastaat niin taloudesta, myynnistä ja markkinoinnista kuin yhteistyökumppanisuhteistakin.

Sinulla on vahva kokemus yrityksen tai tulosyksikön johtamisesta ja selkeät näytöt aikaisemmista onnistumisista, mieluiten rakentamisen parista. Talousosaamisesi on kunnossa, sinulla on markkinointi- sekä viestintäosaamista ja olet aktiivinen toimija erilaisissa verkostoissa. Olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen uusien mahdollisuuksien etsijä.

Toimitusjohtajana vastuualueellasi ovat muun muassa:
yrityksen ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen
myynti ja markkinointi
asiakkuuksien ja talouden hallinta
yrityksen tunnettuuden kasvattaminen
operatiivisen toiminnan ylläpitäminen
henkilöstöjohtaminen
urakkalaskenta

Odotamme Sinulta:
tehtävään soveltavaa koulutusta (esim. rakennusmestari, insinööri tai DI)
mielellään rakennus- tai tuotantopuolen kokemusta
hyviä it-taitoja
kokemusta henkilöstöjohtamisesta
hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
innostavaa ja reilua, mutta jämäkkää asennetta

Odotamme Sinulta lisäksi pitkäjänteistä sitoutumista asiakkaamme toiminnan kehittämiseen.

Asiakkaamme tarjoaa uudelle toimitusjohtajalleen upean mahdollisuuden olla mukana rakentamassa menestyvän perheyrityksen tulevaisuutta. Saat johdettavaksesi motivoituneen tiimin (n. 40 alan ammattilaista) ja aidon mahdollisuuden luoda uutta. Palkkaus ja muut työsuhteeseen liittyvät asiat ovat neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta hienosta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan tästä 7.4. mennessä.
Lisätietoja
saat soittamalla rekrytoinnissa avustaville Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselle p. 050 555 0392 tai myyntikonsultti Pertti Nurmelle p. 044 740 4503.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi