Toimitusjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 7.6.2019 Hae viimeistään 26.6.2019
Haemme toimitusjohtajaa vastaamaan Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta omistajien ja hallituksen tavoitteiden mukaisesti.

Toimitusjohtajana sinulla on merkittävä rooli johtoryhmän ja liiketoimintaryhmän johtamisessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä SYK:n hallituksen ja osakasyliopistojen kanssa. Työssäsi valmistelet merkittäviä kiinteistöinvestointeja sekä kokonaisvaltaisia kiinteistö- ja palvelutuotantohankkeita. Vastaat myös liiketoiminnan laajentamisesta ja yrityksen kilpailukyvyn säilymisestä tulevaisuudessa. Johdat valtakunnallisesti toimivan osaavan asiantuntijaorganisaation toimintaa ja olet aktiivinen eri sidosryhmäsuhteissa. Tiedostat yliopistomaailmassa tapahtuvat muutokset ja SYK:n roolin kampusten kehittäjänä sekä tarkoituksenmukaisten tila- ja palveluratkaisujen toteuttajana. Näin varmistamme omalta osaltamme yliopistojen toimintaedellytyksiä, kilpailukykyä ja vakavaraisuutta kehittyvässä yhteiskunnassa myös tulevaisuudessa. Toimipaikkasi on Tampereella.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vankka kokemus kiinteistöliiketoiminnan johtotason tehtävistä. Kyky kehittää liiketoimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän yhden Suomen suurimman kiinteistöomistajan toimitusjohtajana sekä mahdollisuuden olla laajasti vaikuttamassa yhtiön tulevaisuuteen ja menestymiseen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 26.6.2019. Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-14147

Lisätietoja antavat Mercuri Urvalin seniorikonsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 ja SYK Oy:n hallituksen puheenjohtaja Päivi Mikkola, puh. 040 194 8398.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää yliopistokiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, yhdessätoista kaupungissa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi