Toimitusjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 30.8.2019 Hae viimeistään 22.9.2019

Jätkäsaaresta on tulossa 20 000 asukkaan ja Hernesaaresta 7500 asukkaan uusi asuinalue. Molemmilla alueilla on suunnitteilla ja rakenteilla jätteiden putkikeräysjärjestelmä, joka lisää asuinalueiden turvallisuutta ja Jätkäsaaresta on tulossa 20 000 asukkaan ja Hernesaaresta 7500 asukkaan uusi asuinalue. Molemmilla alueilla on suunnitteilla ja rakenteilla jätteiden putkikeräysjärjestelmä, joka lisää asuinalueiden turvallisuutta ja viihtyisyyttä sekä helpottaa jätteiden kierrätystä. Jätteiden putkikeräysjärjestelmän ansiosta jätehuolto toimii hygieenisesti, hajuttomasti ja ilman melua. Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy ja Hernesaaren jätteen putkikeräys Oy ovat Helsingin kaupungin omistamia yhtiöitä, joiden asiakkaita ja osakkaita ovat alueen asuin- ja kiinteistöosakeyhtiöt.

Haemme
TOIMITUSJOHTAJAA

rakentamaan ja kehittämään Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n ja Hernesaaren jätteen putkikeräys Oy:n liiketoimintaa innovatiivisesti asiakasnäkökulma huomioiden.

Toimitusjohtajan roolissa pääset mukaan Helsingin uusimpien asuinalueiden kehittämiseen ja johtamaan yhtiöitä, joissa tullaan tulevaisuudessa tekemään merkittäviä investointeja.

Odotamme, että sinulla on kokemusta taloussuunnittelusta ja -hallinnosta. Osaat nähdä ja hallita kokonaisuuksia taitavasti ja pystyt kehittämään liiketoimintaa tavoitteiden mukaisesti. Kokemus jätehuollon, rakentamisen sekä kaupunkiorganisaation toiminnasta katsotaan eduksi. Ennen kaikkea odotamme sinulta kykyä johtaa yhtiötä, jossa asiakaspalvelu ja operatiivinen toiminta ovat keskiössä. Taitavana verkostoitujana vahvistat yhtiöiden asemaa toimialalla, seuraat sen kehitystä sekä varmistat alueen asukkaiden myönteisen asiakaskokemuksen. Innostavalla ja kannustavalla asenteellasi edistät perustehtävämme mukaisen strategian toteutumista. Tehtävä edellyttää teknistä ymmärrystä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Työn aloitus sopimuksen mukaan tai viimeistään joulukuussa 2019.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa hallituksen puheenjohtaja Outi Säntti torstaina 5.9 klo 9 – 10 ja keskiviikkona 11.9 klo 9 – 10 puh 040 5969353.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 22.9.2019 osoitteessa www.psycon.fi/avoimet-tyopaikat.

.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi