Toimitusjohtaja

Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 26.2.2020 Hae viimeistään 15.3.2020

Perustava Elementti Oy on vuodesta 1994 Hämeenlinnan Lammilla toiminut Perustava-konserniin kuuluva yritys, joka valmistaa betonielementtejä sekä asentaa betonirunkoja ja teollisuushalleja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 7,3 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 40 henkilöä.

Kasvun jatkuessa haemme toimialan tuntevaa, myyntihenkistä ja tavoitteellista
Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajana vastaat Perustava Elementti Oy:n operatiivisesta johtamisesta. Menestyäksesi tehtävässä kykenet kehittämään liiketoimintaa kannattavasti ja osallistumaan asiakassuhteiden hoitoon sekä aktiiviseen myyntityöhön. Sinulla on vahvaa näyttöä tuloksellisesta toiminnasta sekä kokemusta rakennusalalta. Osaat johtaa ihmisiä, numeroita ja asioita. Olet ihmisläheinen, innostat muita ja osaat myös kuunnella. Sinulla on useamman vuoden kokemus johtamisesta ja mielellään rakennusalan tai kaupallinen korkeakoulututkinto.

Kiinnostuitko?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa osaavaa ja sitoutunutta joukkoa sekä kehittää Perustava Elementti Oy:n liiketoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä ja Perustavasta antavat
hallituksen puheenjohtaja Juha Heikkilä, puh. 0500 383 571 ja
Perustava Oy:n toimitusjohtaja Markku Nenonen, puh. 044 361 2499.

Kerro meille osaamisestasi ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.3.2020 henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilälle, veikko.nissila@perustava.fi.

Lammi sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Hämeelinnassa. Matkaa Hämeenlinnan keskustaan on 30 km, Lahteen 40 km, Helsinkiin 120 km ja Tampereelle 80 km

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi