Toimitusjohtaja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Päivämäärät Julkaistu 27.11.2020 Hae viimeistään 6.12.2020

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja valvonnan rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 90 rakennuttamisen ammattilaista.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa.

Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinointi, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi

Etsimme yrityksellemme uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä konsernitoimitusjohtajan tehtäviin, haemme Valvontakonsultit Oy:n vetäjäksi uutta toimitusjohtajaa. Valvontakonsultit on menestyvä suomalainen rakennuttajatoimisto, joka haluaa edelleen kehittyä, kasvaa ja profiloitua Suomen parhaaksi alan toimijaksi.

Etsimme toimitusjohtajan tehtävään yrittäjähenkistä tuloksentekijää, kasvun rakentajaa ja vahvojen ammattilaistemme innostajaa. Toimitusjohtaja vastaa itsenäisesti ja tulosvastuullisesti yhtiön koko liiketoiminnasta. Toimitusjohtajan vastuulla on yrityksen päivittäinen johto, liiketoimintojen kehittäminen ja kasvustrategian toteuttaminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää yksilöt huomioivaa ketterää johtajuutta, kurinalaista sitoutumista yhtiön tavoitteisiin sekä kokemusta ja näkemystä johtaa kasvuhakuista asiantuntijaorganisaatiota.

Tarjoamme sinulle rakentamisen näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa yrityksessä. Pääset johtamaan ja kehittämään menestyvää liiketoimintaa ja organisaatiota. Toimit johtajana ja esimiehenä yrityksen rakennuttamisen ammattilaiselle.

Tarjoamme työpaikan hyvässä työyhteisössä mukavien työtovereiden parissa sekä tehtävän vaatimusten mukaisen kilpailukykyisen palkan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä niin kerron mielelläni lisää. Soita minulle Managing Partner Risto Wahlroos, JFP Executive Search, puh 040 5075 304.

Hakemukset palkkatoivomuksineen: risto.wahlroos@jfp.fi . Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 6.12.2020.

www.VALVONTAKONSULTIT.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi