Toimitusjohtaja

Rakennustietomalli Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 30.3.2021 Hae viimeistään 29.4.2021

Tule meille toimitusjohtajaksi käynnistämään ja kasvattamaan toimintaamme. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuteen sekä edistää rakennetun ympäristön tiedonhallinnan digitalisointia, tietomallintamisen standardointia sekä tiedonvirtausta. Työssäsi teet laaja-alaista sidosryhmätyötä ja vastaat buildingSMART Finlandin toiminnasta.

Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, osaat johtaa muiden asiantuntijoiden verkostotoimintaa sekä kykenet innostamaan ja ohjaamaan yhteistyökumppaneita. Sinulla on kyky viestiä kiinteistö- ja rakennusalan digitaalisten toimintatapojen ja vakioinnin merkityksestä organisaatioiden johdolle sekä esiintyä näkyvässä roolissa rakennetun ympäristön digitalisaatioon liittyvässä kotimaisessa ja kansainvälisessä toiminnassa. Sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen koulutus ja sujuva englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennustietosäätion yliasiamies, arkkitehti, professori Markku Hedman (040-702 4884) sekä Eezy Personnelilla konsulttijohtaja Janne Metsä (0400-909927).

Hae tehtävää 29.4.2021 mennessä tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi