Toimitusjohtaja

RIL ry
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 31.5.2021 Hae viimeistään 11.6.2021

Haemme toimistoomme Helsinkiin RIL ry:n ja RIL-Säätiön (sr)

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan RIL-konsernin toiminnan johtamisen ohella järjestön keskeisistä vaikuttamishankkeista sekä kotimaisesta ja kansainvälisestä sidosryhmäyhteistyöstä.

Tehtävästä

Toimitusjohtajan keskeisiä tehtäviä ovat RILin toiminnan strateginen suunnittelu ja kehittäminen, järjestön toimiston operatiivinen johtaminen, alan vaikuttamishankkeiden toteuttaminen sekä RILin edustaminen asiantuntija- ja yhteistyöelimissä. Toimitusjohtaja vastaa myös RILin kansainvälisistä suhteista.

Sinusta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI, TkL tai TkT) ja vankka kokemus alalta. Odotamme myös näyttöjä tulosvastuullisesta johtamisesta ja tuloksellisesta toiminnan kehittämisestä.

Johtamistapasi on innostava ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja kykenet tekemään vaikuttamistyötä tehokkaasti. Monipuolinen kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus sekä vahva verkosto alalta ovat olennaisen tärkeitä. Sinulla on kykyä ja innostusta osallistua työskentelyyn asiantuntijoidemme ja hankekumppaneidemme kanssa.

Arvostamme taitoasi hallita suuria kokonaisuuksia, aktiivista otetta sekä vastuuntuntoista asennetta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus alan vaikuttamis- ja asiantuntijatoiminnasta sekä yleishyödyllisten organisaatioiden toiminnan tuntemus. Arvostamme verkostoasi rakennusalan avainsidosryhmissä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja verkostoasi kiinteistö- ja rakennusalla. Pääset kehittämään toiminnan vaikuttavuutta kohti parempaa rakennettua ympäristöä. Työnkuva on monipuolinen ja työsuhde-edut kilpailukykyiset. Sinua odottaa innostunut ja sitoutunut, asiantunteva työyhteisö, jossa työtyytyväisyys on tutkitusti korkealla tasolla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja: Azets, Taru Sievänen, p. +358 50 4700 854 ja Johanna Rytivaara, p.+358 40 455 3651

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi