Kokeile kuukausi maksutta

Toimitusjohtaja

Lahden Talot Oy
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 4.5.2023 Hae viimeistään 24.5.2023

Pääset johtamaan alueen markkinajohtajaa ja hyvässä tilanteessa olevaa yhtiötä. Autat yhtiötä kehittymään edelleen ihmisläheisen johtamistapasi, asiakaslähtöisyytesi ja esiintymiskykysi kautta.

Konsernin toimitusjohtajana vastaat operatiivisesta toiminnasta ja olet keskeinen henkilö strategiatyössä. Vastaat konsernin tuloksellisuudesta ja menestymisestä kilpailluilla markkinoilla. Sidosryhmätyö kaupungin, kumppanien ja median suuntaan on keskeinen osa työtäsi.

Olet asiakaslähtöinen kiinteistöalan osaaja ja sinulla on kokemusta kuluttajarajapinnassa toimimisesta. Olet tavoitteellinen ja näkemyksellinen kehittäjä, sitoudut työhösi, pystyt innostamaan muita sekä esiinnyt vakuuttavasti. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta. Nykyaikaisena johtajana kiinnostut ihmisistä ja verkostoidut helposti. Odotamme sinulta myös ylempää korkeakoulututkintoa ja kunnan toiminnan ymmärrystä.

Tarjoamme sinulle näkyvän paikan Lahden alueen suurimman vuokra-asumisyhtiön toimitusjohtajana. Pääset johtamaan kehittyvää yhtiötä ja myös vaikuttamaan yhtiön kehittymiseen laajasti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lahden Talot Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pasi Karjalainen, puh. 040 777 1245 sekä Mercuri Urvalilta Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 24.5. osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-17716.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat