Tuotannon toimihenkilöitä (asuntorakentaminen)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2021 Hae viimeistään 21.2.2021

 

Haemme tuotannon toimihenkilöitä asuntorakentamiskohteille pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Haemme uusia, osaavia kollegoita erilaisiin tehtäviin asuntorakentamiskohteille. Mahdollisuuksia on esimerkiksi työnjohdolle ja työmaainsinööreille sekä niin vankalla kokemuksella kuin vähemmällä alan kokemuksella varustetuille. Kannattaa hakea olitpa sitten kiinnostunut laadusta, työturvallisuudesta, kustannustenhallinnasta, ympäristöstä tai aikataulutuksesta – Koska tehtäviä on useita, myös mahdollisuuksia vaikuttaa tehtävänkuvaan on. Kerro meille mitä olet tehnyt toistaiseksi ja minkälaisia työmaan toimihenkilötehtäviä haet.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta rakennusalalta
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai DI)
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteista ja järjestelmällistä työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana menestyksekästä tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.2.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Tulosyksikön johtaja Jussi Kiiskilä (p 040 086 4123, jussi.kiiskila@skanska.fi), työpäällikkö Mikko Vaittinen (p. 040 078 1244, mikko.vaittinen@skanska.fi) ja työpäällikkö Iikka Alanen (p. 040 726 4303, iikka.alanen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävistä, tiimistä ja kohteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: project engineer, construction, building, engineering

Asiasanat: rakentaminen, asuntorakentaminen, projekti-insinööri, rakennusinsinööri, tuotantoinsinööri, insinööri, työnjohtaja, mestari

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi