Tuotannon toimihenkilöitä Turkuun

Päivämäärät Julkaistu 20.8.2018 Hae viimeistään 26.8.2018

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi uuden, monikäyttöisen Juslenia-rakennuksen Turun yliopistokampukselle sekä tunnelmallisia koteja aivan kaupungin sydämeen.

Mitä pääset tekemään?

Meillä on lukuisia mahdollisuuksia tuotannon toimihenkilöille merkittävillä asunto- ja toimitilahankkeilla. Hyödynnämme tiimissämme eri jäsenten mukanaan tuomaa, monipuolista osaamista mahdollisimman laaja-alaisesti ja sinunkin työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Pääset mukaan suunnittelun ja/tai tuotannon aikatauluttamiseen, laadunvarmistukseen sekä kustannusseurantaan. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
– aiempaa kokemusta rakennusalalta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat työpäällikkö Tom Laihilta, p. 040 720 2247, tom.laihi@skanska.fi, tai tulosyksikön johtaja Vesa Hintukaiselta, p. 040 518 8777, vesa.hintukainen@skanska.fi.

Lue lisää avoimista tehtävistämme osoitteessa www.skanska.fi/rekry.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi