Tuotantoinsinöörejä (Pirkanmaa)

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2021 Hae viimeistään 21.2.2021

Haemme aktiivisia ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostuneita tuotantoinsinöörejä Pirkanmaalle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 5000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja ympäristövastuullisesti tuotettuja koteja Ranta-Tampellan Kaplaniin. Lisäksi tiimillämme on työn alla yhtenäiskoulu Virroille, hotelli Ilveksen saneeraus, Nokian hyvinvointikeskus ja Ahveniston sairaala.

Mitä pääset tekemään?

Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä kulloisellakin hankkeella. Osallistut hankkeen aikataulutukseen ja koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja hankinnan kanssa. Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä työmaan kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin sekä valmistelet aineistoja ja lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Tiimillämme on useita kohteita Tampereen alueella, ja sovimme kanssasi yhdessä ensimmäisestä hankkeestasi. Työskentelet ensisijaisesti Pirkanmaalla, mutta olet myös tarvittaessa valmis matkustamaan. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja pääset vaikuttamaan projektin kulkuun yhdessä rakennusalan monipuolisimmista tehtävistä. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta 21.2.2021 mennessä.

Aluejohtaja Jussi Ranne (p. 040 560 1356, jussi.ranne@skanska.fi) sekä työpäälliköt Matti Sunell (p. 040 830 1151, matti.sunell@skanska.fi) ja Perttu Pitkälä (p. 040 571 2799, perttu.pitkala@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Jussin ja Pertun parhaiten keskiviikkona 10.2. klo 12-17 ja perjantaina 12.2 klo 12-17. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: engineering, building, construction, production engineer, site engineer

Asiasanat: insinööri, työmaainsinööri, rakennusinsinööri, rakentaminen, rakennusala

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi