Tuotantoinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 30.8.2019 Hae viimeistään 6.9.2019

Lakan Betoni Oy:n toimintaa ohjaa yksi päämäärä: tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 110 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka-tuoteperhe, joka pitää sisällään kuivatuotteina myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, pihakivet, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2018 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli 32,5 M€, liiketulos 2,2 M€ ja omavaraisuusaste 64%. Tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

TUOTANTOINSINÖÖRI
Forssan kuivatuotetehtaalle

Tehtävänäsi on tehtaan tuotannon ja kunnossapidon johtaminen yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa, materiaalitilaukset, laadun varmistaminen sekä tiivis yhteistyö myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Edellytämme sinulta hyviä esimies- ja organisointitaitoja-, paineensietokykyä sekä aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden parista. Kuivatuotetehtaisiin tai valmisbetoniasemiin liittyvä aiempi kokemus katsotaan vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös englannin kielen osaamista ja matkustusvalmiutta muihin Lakan tehtaisiin ja ennen kaikkea aitoa halua edetä uralla haasteellisimpiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Henkilönä olet aktiivinen, ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Pystyt myös hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Koulutustaustaltasi olet kone-, prosessi tai betoniteknologian DI tai insinööri.

Tarjoamme tehtävän alalla tunnettujen tuotteiden parissa, kehitys- ja etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä, mukavat työkaverit sekä erinomaiset tuotteet ja puitteet menestyksekkääseen työhön. Tule mukaan!

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 6.9.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa: www.personnel.fi > Avoimet työpaikat. Lisätietoa tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi