Tuotantoinsinööri

VRP Rakennuspalvelut
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 30.4.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

Haemme VRP:lle Jyväskylään

Kokenutta tuotantoinsinööriä

vastaamaan omaperusteisten asuntohankkeiden ja urakkakohteiden kustannuslaskennasta ja kustannussuunnittelusta yhteistyössä työpäällikön ja hankekehityspäällikön kanssa. Tehtävän lopullinen sisältö ja vastuut katsotaan tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Rakennushankkeen määrä- ja kustannuslaskenta ovat sinulle tuttua ja omaat tavoitteellisen ja tuloshakuisen asenteen tekemiseesi. Kykenet arvioimaan rakennussuunnitelmien toteutuskelpoisuutta ja kustannustehokkuutta ja tuot näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi esille selkeästi ja oikea-aikaisesti. Tehtävässäsi toimit päivittäisessä yhteistyössä hankekehityksen, hankinnan ja työmaiden kanssa pääasiallisena tavoitteena hankkeiden kustannustavoitteiden määrittäminen ja niiden seuranta.

Arvostamme tuloksellista kokemusta erilaisten rakennushankkeiden tuotannonohjaus- ja kustannuslaskentatehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä ja toimit hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille.

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtajalta Ville Marjakoskelta puh 040 3100 337. Kotisivumme löydät osoitteesta www.vrp.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville.marjakoski@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi