Tuotantoinsinööri

Lakka Elementti ja Valmisbetoni Oy
Sijainti Joensuu
Päivämäärät Julkaistu 19.10.2021 Hae viimeistään 7.11.2021

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme TUOTANTOINSINÖÖRIÄ Elementtitehtaallemme Joensuuhun

Tehtävänäsi on hoitaa tehtaan tuotannonsuunnitteluun liittyen aikataulutusta, materiaalihankintaa sekä henkilöresurssien suunnittelua. Toimit yhteyshenkilönä suunnittelijoihin​, alihankkijoihin sekä asennuskohteisiimme varmistaen näin toimitusketjumme toimivuuden. Kokemus betoniteollisuudessa tai rakennusliikkeissä katsotaan eduksi tehtävän tuloksellisessa hoitamisessa.  Koulutustaustasi on rakennusinsinööri / DI tai vastaava.

Henkilönä omaat toimeen tarttuvan työasenteen ja sinulla on sekä esimiehenä että asiakassuhteissa hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Haluat kehittyä ammatillisesti ja olla mukanamme luomassa ”Hyvän rakentamisesta helppoa!”

Tarjoamme sinulle suunnitellun etenemisen urallasi, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, mukavat työkaverit, sekä työkalut ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Rekrytoinnista vastaa Eezy Personnel, lisätietoa tehtävästä antaa Seija Tolonen, p. 040 525 4885 (välillä 26. – 29.10. klo 9-16)

Hakuaika tuotantoinsinöörin tehtävään päättyy 7.11.2021.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi