Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantoinsinööri

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.4.2023 Hae viimeistään 14.5.2023

Haemme kustannus-, aikatauluhallinnan ja/tai raportoinnin tehtävistä kiinnostunutta tuotantoinsinööriä Finlandia-talon perusparannushankkeelle Helsinkiin

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössämme pääset mukaan aikamme kiinnostavimmille hankkeille, jotka jäävät elämään muun muassa toimivina sairaaloina, vaikuttavina kulttuurikeskuksina ja vilkkaina kauppakeskuksina. Meillä on kunnia toteuttaa kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen uuteen loistoon alkuperäistä kunnioittaen: marmorinen julkisivuverhous sekä vesikatot uusitaan, sisätilat peruskorjataan ja rakennusta laajennetaan uusilla maanalaisilla tiloilla. Muun muassa talotekniikka tuodaan nykypäivään, jolloin tilan käyttäjät saavat entistä paremman kokemuksen vähintään yhtä arvokkaassa ympäristössä kuin aiemminkin. Rakentaminen on aloitettu vuoden 2022 alussa ja hankkeen on tarkoitus valmistua loppukesästä 2024.

Tuotantoinsinöörinä laadit vertailulaskelmia eri toteutusvaihtoehdoista ja teet kustannusvalvontaa sekä -ennustamista yhteistyössä työmaan kanssa Finlandia-talon perusparannushankkeella. Vastaat oman vastuualueesi lisä- ja muutostyötarjousten laadinnasta. Toimit ison tiimin osana ja asiakasrajapinnassa, joten yhteistyö- ja neuvottelutaitosi ovat avainasemassa. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Tiimillämme on useita kohteita pääkaupunkiseudulla ja tämän hankkeen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi muille kohteillemme. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tulevaisuudessa haluamme hyödyntää osaamistasi myös muilla mielenkiintoisilla ja monipuolisilla projekteillamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • aiempaa kokemusta tuotantoinsinöörin tehtävistä toimitilarakentamisen parista
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä, ratkaisukeskeistä ja tuloshakuista toimintatapaa

Kokemus projektijohtourakkamuodosta katsotaan eduksesi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

Lisätietoja tehtävästä:

Projektijohtaja Heikki Korpela (p. 050 3100 720, heikki.korpela@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeesta. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat