Tuotantoinsinööri asuntorakentamiseen

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.6.2021 Hae viimeistään 27.7.2021

Haemme aktiivisia ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostunutta tuotantoinsinööriä Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikköön

Rakennamme koteja pääkaupunkiseudun parhaille paikoille. Tiimillämme on työn alla kerrostalokohteita esimerkiksi Helsingin Verkkosaaren ja Jätkäsaaren merellisissä maisemissa sekä Espoossa kauppakeskus Lippulaivan yhteydessä.

Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä mielenkiintoisilla asuntorakentamiskohteilla pääkaupunkiseudulla. Osallistut hankkeisiin niiden ensimetreiltä takuuvaiheeseen asti. Olet työpäällikön aisapari ja tuot osaamisesi osaksi tarjoustoimintaa, suunnittelunohjausta ja rakentamista. Teet raportointia ja huolehdit muista yksikön juoksevista asioista.

Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä yksikön työmaiden kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin, valmistelet aineistoja ja tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi yksikön hankkeilla.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingissä, minkä lisäksi vierailet pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla työmailla. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja pääset vaikuttamaan projektin kulkuun yhdessä rakennusalan monipuolisimmista tehtävistä. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Työpäällikkö Taneli Kiljunen (p. 050 400 3296, taneli.kiljunen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Tanelin parhaiten työaikoina 21.-25.6. Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi