Tuotantoinsinööri Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.12.2021 Hae viimeistään 9.1.2022

Haemme kustannushallinnan tehtävistä kiinnostunutta tuotantoinsinööriä Finlandia-talon perusparannushankkeelle Helsinkiin

Meillä on kunnia päästä toteuttamaan kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen uuteen loistoon alkuperäistä kunnioittaen: marmorinen julkisivuverhous sekä vesikatot uusitaan, sisätilat peruskorjataan ja rakennusta laajennetaan uusilla maanalaisilla tiloilla. Muun muassa talotekniikka tuodaan nykypäivään, jolloin tilan käyttäjät saavat entistä paremman kokemuksen vähintään yhtä arvokkaassa ympäristössä kuin aiemminkin. Olemme nyt hankkeen kehitysvaiheessa, aloitamme varsinaisen rakentamisen vuoden 2022 alkupuolella ja hankkeen on tarkoitus valmistua loppukesästä 2024.

Tuotantoinsinöörinä laadit vertailulaskelmia eri toteutusvaihtoehdoista ja teet kustannusvalvontaa sekä -ennustamista yhteistyössä työmaan kanssa Finlandia-talon perusparannushankkeella. Vastaat lisä- ja muutostyötarjousten laadinnasta. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Tiimillämme on useita kohteita pääkaupunkiseudulla ja tämän hankkeen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi muille kohteillemme. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työpäällikkö Tuomo Jaakkola (p. 050 572 6099, tuomo.jaakkola@skanska.fi) ja projektijohtaja Jukka Ala-Outinen (p. 040 581 8754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeesta. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • numerotarkkuutta
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi