Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantoinsinööri OYS 2030 -hankkeelle

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2022 Hae viimeistään 27.3.2022

Haemme tuotantoinsinööriä laadunhallinnan tehtäviin OYS 2030 -hankkeelle Ouluun

Olemme mukana monelle Pohjois-Suomen kiinnostavimmista hankkeista. Vastaamme esimerkiksi Oulun uuden sairaalarakennuksen B-osan suunnittelusta, projektikehityksestä ja rakentamisesta osana OYS 2030 -allianssitiimiä. Rima on asetettu korkealle tällä haastavalla kohteella; Tavoitteemme on rakentaa Ouluun maailman älykkäin sairaala, joka palvelee ihmisiä tuhannen kilometrin säteeltä. Tuotannon tarkka suunnittelutyö on ollut erityisen tärkeää, jotta potilasturvallisuus säilyy ja sairaalan normaali ja keskeytyksetön toiminta voidaan turvata läpi koko rakentamisvaiheen. Olemmekin päässeet käyttämään asiantuntemustamme ja kehittymään edelleen tiivistä yhteistyötä toistemme kanssa tehden.

Tuotantoinsinöörinä työskentelet osana tuontantoinsinööritiimiämme sen varmistamiseksi, että OYS 2030 -hanke onnistuu suunnitellusti. Vastuullasi on laatuun ja laadunhallintaan painottuvia tehtäviä, ja keskeisin tavoitteesi onkin huolehtia, että hankkeelle asetetut laatutavoitteet täyttyvät. Laadunvarmistuksen prosessit ovat työsi keskiössä. Vastuullasi on työmaan laadunvarmistuksen koordinointi sekä valvonta. Varmistat omalta osaltasi, että hankkeella noudatetaan toimintajärjestelmäämme rakentamisen tukena, ja vastaat rakennustuotteiden ja materiaalien hyväksymisestä kohteeseen. Jalkautat ja kehität laatuun ja laadunvarmistukseen liittyviä prosesseja ja työkaluja yhdessä kollegoidesi kanssa. Raportoit ja seuraat laatuun liittyvien toimenpiteiden toteutumista sekä tarjoat muille asiantuntijatukeasi. Huolehdit osaltasi hankkeen dokumentaatiosta.

Toimit tärkeänä linkkinä tuotannonsuunnittelun, hankinnan ja työmaan välissä, ja pääset vaikuttamaan siihen miten sairaala rakentuu. Saat loistavan mahdollisuuden haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja tämän hankkeen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi muille projekteillemme.

Projektijohtaja Markus Pöllä (p. 040 543 5699, markus.polla@skanska.fi) ja rakennuspäällikkö Tapani Heikkilä (p. 040 058 5704, tapani.heikkila@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi