Tuotantoinsinööri Ruskeasuon ratikkavarikko -hankkeelle

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.12.2021 Hae viimeistään 19.12.2021

Haemme monipuolisista työtehtävistä kiinnostunutta tuotantoinsinööriä Ruskeasuon ratikkavarikko -hankkeelle

OIemme mukana monessa aikamme kiinnostavimmista hankkeista, esimerkiksi rakentamassa Ruskeasuolle raitiovaunu- ja bussivarikon. Valmistuttuaan varikko tulee olemaan Helsingin raitioliikenteen päävarikko uudistettavan Koskelan varikon ohella. Tuttavallisemmin RUHA:na tunnettu hanke tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä niin infra- kuin talonrakentajillekin.

Tuotantoinsinöörinä työskentelet osana RUHA:n projektitiimiä. Alkuun työsi painottuu laatutehtäviin, ja hankkeen edetessä tehtävä monipuolistuu. Otat ohjat kosteuden- ja pölynhallinnan suunnittelusta, ja käyt niitä aktiivisesti läpi suunnittelijoiden, tilaajan ja projektitiimin kanssa. Myöhemmin siirryt laaja-alaisempaan tuotantoinsinöörin rooliin, toimien linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä hankkeella. Osallistut hankkeen aikataulutukseen ja koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja hankinnan kanssa. Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä työmaan kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin sekä valmistelet aineistoja ja lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta.

Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja pääset vaikuttamaan projektin kulkuun yhdessä rakennusalan monipuolisimmista tehtävistä. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja tämän hankkeen jälkeen pääset käyttämään osaamistasi muille kohteillemme.

Työpäällikkö Mikko Stenius (p. 040 840 9058, mikko.stenius@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Mikon parhaiten arkisin klo 9-11. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi