Tuotantoinsinööri Veljekset Nuutinen Oy:lle

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 14.9.2021 Hae viimeistään 3.10.2021

Veljekset Nuutinen Oy on vuosien saatossa kasvanut yli 30 M euroa liikevaihtoa tekeväksi yhtiöksi. Töissä yrityksessä on n. 30 henkilöä. Laadun takeena on RALA-pätevyys ja yrityksellä on myös Bisnoden myöntämä AAA- luottoluokitus. Yrityksen palvelutarjonta keskittyy korjausrakentamiseen, asuntosaneerauksiin sekä kalustetuotantoon ja – myyntiin. Veljekset Nuutinen toimii Uudenmaan alueella ja toimisto sijaitsee Vantaalla Mestarintiellä.

Haemme nyt tuotantoinsinööriä. Toivomme, että olet jo kerryttänyt kokemusta työnjohdon, työmaainsinöörin tai tuotantoinsinöörin tehtävistä. Voit olla uran alussa tai kokeneempi osaaja. Vastuullasi on toimintajärjestelmän päivittäminen, tuotannonohjausjärjestelmän sisäänajo, raportoinnin yhtenäistäminen ja muut työnkuvaan liittyvät tehtävät.

TYÖTEHTÄVÄ: Tuotantoinsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Vantaa ja PK-seudun työmaat
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Veljekset Nuutinen Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin AMK/DI tutkinto.
– Sinulla on jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, voi myös olla uran alussa.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

– Hyvän perehdytyksen; sinulla on tiimi, joka tukee ja kaveria ei jätetä pulaan.
– Päätöksenteko on nopeaa eikä yrityksessä ole turhaa byrokratiaa.
– Yritys pitää huolta hyvinvoinnista ja tarjoaa työntekijöille hoitokuluvakuutuksen.
– Saat kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio p. 040 508 5162, sonja.vainio@varvaamo.fi ja Juho Palosaari p. 050 514 9958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai soita. Haku tehtävään päättyy 3.10.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Tämän haun lisäksi meillä on useita muitakin toimihenkilöhakuja käynnissä PK-seudulle (julkisia ja piilohakuja). Lisätietoa saat ottamalla meihin yhteyttä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi