Tuotantopäällikkö pääkaupunkiseudulle

Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 3.10.2018 Hae viimeistään 21.10.2018

Haemme BoKlokille tuotantopäällikköä pääkaupunkiseudulle

Innostutko puurakentamisesta? Oletko valmis uudistamaan asuntorakentamisen perinteitä? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä IKEA ja Skanska. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja, joissa yhdistyvät hyvä laatu ja design kohtuullisin asumiskustannuksin.

Mitä pääset tekemään?

Tuotantopäällikkönä vastaat BoKlokin tuotannosta ja sen kehittämisestä pääkaupunkiseudulla. Vedät tuotantotiimiä ja vastaat työmaista alusta loppuun ohjaten niiden tulosta, laatua ja aikatauluja. Osallistut tuotannon edustajana projektien suunnittelun ohjaukseen, kustannuslaskentaan ja tuotekehitykseen. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja että yhteistyö aliurakoitsijoiden sekä muiden kumppaneiden kanssa sujuu.

Mitä toivomme sinulta?

– monipuolista kokemusta rakennusalan työnjohto- ja/tai tuotannonohjaustehtävistä
– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
– kykyä ja halua kehittää toimintaa
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus ja kiinnostus puurakentamiseen.

Haluatko tehdä tulosta osana BoKlokin innostavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.10.2018 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja saat BoKlokin maajohtaja Kati Valtoselta, p. 040 725 1614, kati.valtonen@boklok.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Sinustako Boklok-tiimiläinen? Katso videolta, mitä meillä on tarjota sinulle.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi