Tuotekehitysinsinööri

Saint-Gobain Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 10.8.2020 Hae viimeistään 30.8.2020

Haemme innovatiivista, ratkaisukeskeistä ja aktiivista

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

kehittämään ISOVER-tuotteita ja ratkaisuja Suomessa. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Tehtävässäsi vastaat ISOVER-rakennuseristeiden sekä niihin liittyvien järjestelmien ja ratkaisujen kehittämisestä. Olet vastuussa tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvistä sisäisistä koulutuksista sekä myynnin ja markkinoinnin teknisestä tuesta erityisesti tuotelanseerauksien yhteydessä. Vastaat meneillään olevista kehitysprojekteista ja esität näkemyksiäsi siitä, miten ISOVER-ratkaisuja tulisi kehittää tulevaisuuden tarpeisiin. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan ensisijaisesti Helsingin pääkonttorilla Pitäjänmäessä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (esim. rakennustekniikan DI/ insinööri) sekä halua oppia uutta ja kykyä työskennellä useiden erilaisten asioiden parissa samanaikaisesti. Perustason rakennusfysiikan tuntemus on tehtävässä menestymisen edellytyksenä.

Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja idearikas. Pidät itsenäisestä työskentelystä. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä näkemystä ja halua kehittää ratkaisujamme ja tuotteitamme. Tässä tehtävässä olet jatkuvasti yhteydessä eri sidosryhmiimme, joten joustavuus, asiakaslähtöisyys ja hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointi-taidot ovat tarpeen. Tehtävässäsi olet säännöllisesti yhteydessä ulkomailla oleviin kollegoihin ja asiantuntijoihin, joten suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiselle. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan, jossa pääset kehittämään etenkin teknistä osaamistasi monipuolisesti. Osana Saint-Gobain Finland Oy:n kehitystiimiä, sinulla on ammattitaitoiset ja innostavat työkaverit ja pääset laajasti mukaan koko Saint-Gobainin kehityksen suuntaviivoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa 25. ja 26.8. kehityspäällikkö Jussi Jokinen p. 040 737 6179.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa isover.fi/rekrytointi

ISOVER on tunnettu energiatehokkaista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan, joita on valmistettu Suomessa jo 75 vuoden ajan. ISOVER tuottaa kustannustehokkaita laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys-, palosuojaus- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja ISOVERista ja toiminnastamme: www.isover.fi ja
www.isover-tekniset-eristeet.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi