Tuotepäällikkö

Kiilto Oy
Päivämäärät Julkaistu 30.10.2020 Hae viimeistään 15.11.2020

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

Kasvamme vauhdilla ja haemme rakentamisen liiketoimintaamme uuteen tehtävään

Tuotepäällikköä

Työskentelet rakentamisen liiketoiminnan tuotehallintatiimissä ja pääasiallinen vastuualueesi on lattiaratkaisut. Vastaat tuoteportfolion kehittämisestä kaikissa Kiillon toimintamaissa ja tehtäviisi kuuluu tuoteportfolion hallinta, markkinointiyhteistyö sekä tekninen ja myynnin tuki. Lisäksi pidät yhteyttä asiakkaisiin ja vedät asiakaskoulutuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 15.11.2020 osoitteessa www.kiilto.com/careers

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi