Kokeile kuukausi maksutta

Tuotepäällikkö

Saint-Gobain Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 19.8.2022 Hae viimeistään 4.9.2022

Osana kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia olemme mukana rakentamassa kestäviä, erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Saint-Gobainin tunnetuimmat rakennusalan brändit Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, Leca, PAM ja Weber. Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin. Tärkeimpiä tuotemerkkejämme ovat Kahi ja Vetonit. Lue lisää meistä: www.fi.weber

Haemme weber-liiketoiminnalle oma-aloitteista, innokasta ja idearikasta

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ja ylläpitämään oman tuotealueen tuote- ja ratkaisuvalikoimaa. Koordinoit tuotekehitysprojekteja yhteistyössä kehityksen kanssa, toimit myynnin tukena mm. uusien tuotteiden lanseerauksissa ja osallistut markkinointi- ja viestintäkampanjoiden suunnitteluun. Seuraat aktiivisesti markkinoiden tarpeita, arvioit potentiaaleja yhdessä sidosryhmien kanssa ja olet vahvasti mukana liiketoiminnan kehityksessä. Tehtävässä toimit osana yhteistä markkinointiorganisaatiotamme, jossa yhdistyy eri brändien markkinointiasiantuntijuus.

Odotamme sinulta:

• Diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto soveltuvalta erikoistumisalalta

• Tuntemus ja ymmärrys rakennustuotteista, rakennusalasta, rakennustekniikasta. Rakentamiseen liittyvän lainsäädännön ja sääntelyn tunteminen katsotaan eduksi.

• Hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot

• Innovatiivinen ja kehitysorientoitunut työskentelytyyli

• Hyvät projektijohtamistaidot, paineensietokykyä sekä järjestelmällistä työskentelytyyliä

• Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Olet luontaisesti rohkea ja utelias ammattilainen, jolla on positiivinen asenne sekä jatkuva halu kehittää uutta. Olet luova ja nautit konkreettisesta tekemisestä, tartut tuumasta toimeen ja saat vietyä tehtävät loppuun asti. Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyä, muiden toiminnan ohjaamista ja päätöksentekoa.

Työpaikka sijaitsee Saint-Gobain Finland Oy:n pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä.

Mitä tarjoamme sinulle?

• Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi. Lopulliset tehtävän vastuualueet määritellään valittavan henkilön mukaan.

• Osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostaan yrityskulttuurin. Tarjoamme lisäksi kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.

• Kattavat työsuhde-edut

• Top Employer-sertifioidun, vastuullisen työnantajan ja merkityksellisen tehtävän – olemme Suomessa sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 ja maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 4.9.2022, lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen täältä > löytyvästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Viktor Lax, puh. 050 434 9305.

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Suunnittelemme, tuotamme ja toimitamme materiaaleja ja ratkaisuja, jotka toimivat hyvinvoinnin perustana nyt ja tulevaisuudessa. Materiaalejamme löytyy joka puolelta elinympäristöä ja jokapäiväistä elämää; rakennuksista, infrastruktuurista ja monesta teollisuuden sovellutuksesta. Tuotamme suorituskykyisiä ja turvallisia ratkaisuja, jotka lisäävät mukavuutta ja vastuullisuutta kestävän rakentamisen, resurssitehokkuuden ja ilmastonmuutoksen haasteisiin.

Liikevaihto 44.2 mrd. € – Toimimme 72 maassa – Meitä on yli 167 000 – www.saint-gobain.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi