Turvallistamisen kehityspäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 31.3.2019

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset, mm Kauppakeskus Seppä Jyväskylässä. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Haemme Helsinkiin

TURVALLISTAMISEN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Meidän asiantuntijamme Swecolla työskentelevät päivittäin rakennetun ympäristön turvallisuuden parantamiseksi. Osana tätä kokonaisuutta Swecon rakennetekniikkatoimialan asiakkaiden tarpeisiin kehitetään kiinteistöjen turvallistamisen liiketoimintapalvelua. Kiinteistön rakentamisvaiheessa oleellinen turvallisuustekijä on työmaaturvallisuus ja työturvallisuus, mutta palvelumme kattaa kiinteistön koko elinkaari alkaen hankkeen kehitysvaiheesta ja päättyen rakennuksen purkuun. Turvallistamisen kehityspäällikkönä vastuullasi on turvallistamispalvelujen kehittäminen, tuottaminen ja koordinointi. Keskeisinä alueina ovat:

  • tietomallinnusta hyödyntävät turvallisuus ja -simulointipalvelut
  • suunnittelupalveluiden turvallisuuden varmistusmenetelmät
  • kiinteistön käytön ja elinkaaren turvallistamispalvelut
  • digitaalisten riskianalyysipalveluiden kehittäminen koko työmaaturvallisuuden johtamiseen

 

Mitä sinä haluaisit tulevaisuudessa tehdä?

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toimintamme keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Swecolla käytössäsi on aina tehtävän vaativuutta vastaavat laitteet sekä ohjelmistot ja niiden tukipalvelut. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Toivomme yhteydenottoasi, mikäli olet suunnittelu tai työmaaosaamisen rautainen ammattilainen, jolle rakennetun ympäristön turvallisuus avautuu työmaaturvallisuutta laajemmin.  Hahmotat vaivatta laajoja kokonaisuuksia ja miten tekninen turvallisuus linkittyy eri rajapintoihin läpi kiinteistöjen elinkaaren. Olet innovatiivinen, innostava ja järjestelmällinen aikaansaaja, joka ymmärtää tietomallinnuksen ja digitalisaation tuomat mahdollisuudet palvelujen kehittämisessä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan uutta ja merkityksellistä liiketoimintaa, joten aiemmat näytöt liiketoiminnan kehittämisestä ovat eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Nokelainen, p. 0405987279, tero.nokelainen@sweco.fi .

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.3.2019.


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 15 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi