Tutkimusjohtaja

Rakennustietosäätiö RTS sr
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2021 Hae viimeistään 27.5.2021

Tule meille innovaatiotoiminnan TUTKIMUSJOHTAJAKSI edistämään korkealaatuisen, kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista.

Rakennustietosäätiön innovaatiotoiminnan tutkimusjohtajana tehtävänäsi on ylläpitää tilannekuvaa rakennetun ympäristön muutostekijöistä ja megatrendeistä ja siten luoda edellytyksiä Rakennustiedon uusien tietotuotteiden ja –palveluiden kehittämiselle. Lisäksi tehtävänäsi on vahvistaa kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan liittyvän tutkimuksellisen tiedon vaikuttavuutta ja osaltaan parantaa toimijoiden edellytyksiä uusien ratkaisujen kehittämiselle ja käyttöönotolle. Tarjoamme sinulle harvinaislaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennetun ympäristön tulevaisuuteen. Tukenasi on Rakennustiedon laaja asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Odotamme sinulta ymmärrystä kiinteistö- ja rakentamisalan kehittämisen tarpeista kokonaisuutena, jossa teknistaloudellisten seikkojen ohella osaat huomioida ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, kokemukseen ja elämäntapoihin liittyviä tekijöitä. Sinulla on kokemusta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Pystyt luomaan tki-toimintaan liittyviä verkostoja, hankkimaan rahoitusta ja johtamaan muiden asiantuntijoiden työtä. Sinulla on kykyä esiintyä näkyvässä roolissa rakennetun ympäristön kehittämiseen liittyvässä toiminnassa ja tapahtumissa. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennustietosäätiön yliasiamies, arkkitehti, professori Markku Hedman (040-7024884) Eezy Personnelilla konsulttijohtaja Janne Metsä (0400-909927).

Hae tehtävää 27.5.2021 mennessä eezypersonnel.fi-sivujen kautta >

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi